en_GBru_RU

Costurile operaționale într-un articol separat

Diagrama stângă indică plata gazului, apei, electricității și căldurii în absența contoarelor. În același timp, costurile de operare sunt de aproximativ 30%. La instalarea contoarelor, consumul mediu scade cu aproximativ jumătate, vezi diagrama din centru, respectiv, organizația ce deserveşte va primi doar jumătate din fondurile necesare pentru funcționarea rețelei de distribuție.

BALANCE – evidenţă și control pentru facilitățile municipale

BALANCE este o evidență integrată a consumului de energie electrică, gaze, apă și căldură și controlul eficienței energetice a instalațiilor municipale. Indicatorii sunt transmiși de la contoare nu doar odată pe lună ci la fiecare oră. Aceste date sunt procesate, analizate și determinate, consumul eficient de resurse energetice sau nu.

Recalcularea transportatorului de energie în alte unități energetice, în emisiile de CO2 și în zona pădurii necesare absorbției de CO2.

Te-ai întrebat vreodată cum consumul de energie afectează mediul, încălzirea climei, dispariția pădurilor, iazurilor și râurilor? Informațiile despre acest lucru pot fi găsite pe Internet. Aici sunt colectate doar câteva numere. Poate că acest lucru vă va cere să tratați cu mai multă atenție consumul de energie, să opriți luminile și televizorul, dacă nu le… Read more »

LPWAN: Marea închidere

Testul pentru domeniul de comunicare la altitudini mari (de la Texas Instrument). Condiții: înălțimea antenei: 1000 m şi 91 m, 114 km vizibilitate directă, fără pierderi de conexiune

Unde ar trebui să meargă integratorul de sistem

Ce este un contor inteligent? Acesta este un contor, pe care îl puteți accesa pe Internet prin intermediul telefonului. De ce este necesar? Pentru a da datele din concediu, datele apartamentului sau apartamentului închiriat de părinți vârstnici; Pentru a vedea nu numai rezultatul lunar, ci analiza consumului, gestionarea fluxului de apă, gaz, electricitate și căldură.

Sistema de protecție împotriva scurgerilor

BALANCE, cu excepția energiei electrice, gazelor, apei și căldurii, vă permite să vă protejați casa împotriva scurgerilor de apă. O descriere detaliată a scurgerii aparente, a scurgerilor ascunse și a fluxului necontrolat de apă și de echipament de protecție poate fi găsită aici.

Construiți o rețea viabilă.

Din cauza hype-ului pe Internet al lucrurilor și al LPWAN, vom examina problemele companiilor în implementarea proiectelor IoT și LPWAN.

Analiza detectării furturilor, influența cu un magnet și contoare defectate cu sistema de evidenţă BALANCE.

Mai jos sunt două profile de timp de consum a abonatului. Atunci când sunt instalate contoare de echilibru pe casa (coloană) programul PW calculează automat corelația (coincidență) profilurilor de consum a fiecărui abonat la această acasă (coloană) cu profilul de dezechilibru. Pentru fiecare abonat se afișează un coeficient potrivit profilului său de consum cu un… Read more »