en_GBru_RU

pH Senzor de aciditate a apei

Pentru monitorizarea continuă a acidității mediilor apoase, este necesară o analiză rapidă, pentru care se utilizează o tehnologie de măsurare continuă a pH-ului pentru a determina aciditatea apei.

WD-Cо Senzor de culoare a apei

Pentru monitorizarea continuă a culorii / clarității apei, se utilizează o analiză expresă bazată pe o metodă fotometrică în două culori, care, pe baza spectrelor de reflexie, face posibilă identificarea prezenței impurităților nedorite.

WD-CH Senzor de organică în apă

Pentru monitorizarea continuă a mediului acvatic, se utilizează analiza expresă pe baza metodei fotometrice, care, pe baza spectrelor de absorbție, permite identificarea prezenței hidrocarburilor și determinarea concentrației lor aproximative.

Senzor de calitate a apei

Care este calitatea apei din robinet? Ce obținem din apa de la robinet – boli intestinale și pietre la rinichi … Beți: fiert, îmbuteliat, filtrat sau de la robinet?

Senzor de radiații DR-19

DR19 detectează radiația beta (electroni), radiația gamma (fotoni) și razele X. DR19 este rezistent la static.

Senzor de etilenă DE-19

DE-19 măsoară conținutul de etilenă pentru a controla atmosfera de maturizare rapidă a plantelor. În același timp, atunci când depozitați alimente, este necesar să controlați conținutul scăzut de etilenă.

Senzor de dioxid de carbon DCO2

DCO2 – Senzor de dioxid de carbon pentru monitorizarea siguranței. Concentrația ridicată a acestui gaz este foarte dăunătoare pentru oameni.

Detector de monoxid de carbon DCO

DCO – Detector de monoxid de carbon pentru monitorizarea securității. Chiar și o mică concentrație a acestui gaz este foarte dăunătoare pentru oameni.

Senzor de metan DCH4

DCH4 – Senzor de dioxid de carbon pentru monitorizarea siguranței. O mare concentrație a acestui gaz este foarte dăunătoare pentru oameni