en_GBru_RU

Felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Dragi clienți, În această perioadă specială a sărbătorilor de iarnă, ne dorim să vă transmitem cele mai sincere urări de bine! Sperăm ca această perioadă să vă aducă bucurie, liniște și momente de neuitat alături de cei dragi.

Dragi prieteni!!!

Compania „DJV-COM” vă felicită sincer cu viitoarele sărbători din august!Vă informăm că în perioada 21 august – 1 septembrie inclusiv, compania nu va funcționa.

Electricitatea în Europa a devenit gratuită

Duminică, 21.05.2023, s-a întâmplat un lucru fără precedent: de la 11:00 la 17:00 în Germania, Austria, Franța, Norvegia, Suedia, Finlanda și Țările Baltice timp de șase ore, prețul unui megawat-oră a fost minus 41 de cenți.

Filtru: persoane juridice/persoane fizice

Programul Power View, sistemele de evidenţă BALANCE (vezi manualul operatorului), oferă un filtru pentru comoditatea deservirii abonaților: persoane juridice, persoane fizice sau juridice și persoane fizice împreună – atât afișate, cât și procesate.

NEWTON HOUSE RULES

Prima Casă Inteligentă din Chișinău, Buiucani strada Ioana Radu 27 newton.md, dezvoltator City Development (proprietarul mărcii NEWTON HOUSE) în parteneriat cu INAMSTRO, este dotată cu un sistem de telemetrie BALANCE care trimite automat date de la contoarele de apartament atât de gaz, cât și de apă. Apometrele pregătite pentru instalarea unui senzor de impuls au… Read more »

Transformarea purtătorului de energie în alte unități de energie, în emisii de CO2 și în suprafața de pădure necesară absorbției de CO2.

Te-ai gândit vreodată la modul în care consumul tău de energie afectează mediul înconjurător, încălzirea climei, dispariția pădurilor, lacurilor de acumulare și râurilor? Informații despre acest lucru pot fi găsite pe Internet. Iată doar câteva dintre numere. Poate că acest lucru vă va încuraja să fiți mai atenți la consumul de energie, să stingeți luminile… Read more »

Interogare date și control ONLINE

Sistemul de măsurare BALANCE și echipamentele de comunicații care fac parte din concentratorul J100 și modulele radio D100 acceptă schimbul de date în două direcții și permit nu numai primirea de date de la modulele radio, ci și efectuarea de cereri în timp real pentru datele curente, precum și gestionarea sarcină – consum de energie… Read more »