en_GBru_RU
Firme de construcţii

BALANCE PENTRU FIRMELE DE CONSTRUCȚII: de ce este profitabil și convenabil?

Sistemul de evidenţă automatizată a resurselor energetice nu este doar un mijloc de gestionare a companiilor, a organizațiilor de vânzări de energie, a serviciilor municipale și a complexelor hoteliere și comerciale. Desigur, BALANCE aduce multe beneficii celor care servesc clădiri de locuințe rezidențiale: de la citirea de la distanță (PU) până la prelucrarea, analizarea și trimiterea la facturare.

Firmele de construcții sunt interesante nu doar de acest lucru.

Orice companie de construcții caută modalități de creștere a puterii de cumpărare a unei clădiri rezidențiale. Deoarece acest lucru este un beneficiu direct pentru dezvoltator. Sistemul BALANCE vă va ajuta să creșteți PRESTIJUL ceea ce înseamnă profit din proiectele dvs.:

 

* Instalarea complexului software și hardware BALANCE la etapa de construcție.

* Controlul consumului de energie ACCIDENTE și SCURGERI (ZERO) în apartamente NEVÂNDUTE.

* Controlul conexiunilor neautorizate la retelele ingineresti ale instalatiilor construite.

* Controlul consumului de energie si corectitudinea platii in apartamente si birouri DATE ÎN ARENDĂ.

 

construction

 

La instalație, dispozitivele de măsurare și senzorii sunt conectați de către Client, în acest scop NU ESTE NEVOIE DE CUNOȘTINȚE SPECIALE. În conformitate cu programul stabilit, modulele radio / controlerul / hub-ul colectează date și prin Internet (GSM / GPRS), le transmit pe serverul BALANCE. Semnalele senzorilor pentru parametrii de ieșire pentru limitele admise sunt transmise imediat.

 

În plus față de dispozitivele de măsurare a energiei electrice, echipamentele de măsurare pentru energia termică, apă caldă și rece, senzori de control al temperaturii, precum și senzori de lumină pot fi conectați la sistemul BALANCE. Sistemul BALANCE poate fi instalat pe serverele Clientului sau poate funcționa ca soluție cloud, permițându-vă să recepționați toate datele printr-o interfață Web utilizând serverul furnizorului.

 

Decizie pentru viitor.

În cazul în care casa este mai modernă în toate privințele, atunci apartamentul este mai atractiv pentru cumpărător. Aceasta este o teză de neclintit. De exemplu, construiți o clădire de apartamente, care, fără manipulare suplimentară, simplifică și îmbunătățește viața proprietarului apartamentului. Spuneți despre acest public potențial. Și apoi veți dori să cumpărați un apartament aflat deja în stadiul excavării. Chiar mai dispus decât acum.

 

Aceasta funcționează cu evidenţă la domiciliu. Încrederea că societatea de administrare va funcționa în mod deschis și cât mai precis cu putință va spori credibilitatea proiectului și vă va ajuta să convingeți clienții în favoarea dvs.

 

Și nevoia de evidenţă individuală este chiar mai ușor de explicat. Imaginați-vă că în locul proprietarului, sistemul raportează automat consumul de apă, electricitate și gaz. Nimic de înregistrat și trimis nu mai este necesar. Rămâne doar să primească o chitanță și să plătească pentru ea. Sigur, nu există astfel de oameni care să refuze o astfel de opțiune convenabilă.

 

Vorbind despre investiții.

Pentru a “simplifica și îmbunătăți viața proprietarului apartamentului” nu necesită muncă globală sau bugete gigantice. Totul este mai prozaic. Nu există niciun proiect de capital, nici o lucrare de instalare complicată și specială. Costul modulului radio, la care sunt conectate până la patru dispozitive de măsură la nivel de locuință și individuale, NU ESTE MAI SCUMP DE 50 EUR, iar pentru proiectele la scară largă poate fi redus FOARTE ESENȚIAL. Pentru a instala sistemul nu este necesar de către un EXPERT calificat. Sistemul de evidenţă BALANCE este stabilit de către COMPANIA DE CONSTRUCŢIE sau compania INTEGRATOR pe cont propriu. Toate celelalte cheltuieli de exploatare, inclusiv costurile de comunicare, vor fi plătite în viitor de către Societatea de administrare sau asociația chiriașilor.

 

Exemplul de calcul al eficienței: instalați Dvs., se plătește de la CONSUMATOR.
Economii majore (utilizând exemplul unei clădiri cu 100 apartamente separate) Economia medie % Cheltuieli curente pe casă  euro / an Economii așteptate euro / an
Pierderi de căldură (supraîncălzire / izolare termică) 20   80 000 16 000
Pierderea apei (detectarea scurgerilor și a PU defectuoasă) 30     9 000   2 700
Pierderi de gaze (detectarea scurgerilor și defecțiuni ale PU) 10   24 000   2 400
Pierderea de energie electrică (iluminare și dezechilibru) 10   24 000   2 400
Conexiuni neautorizate la rețele 10 137 000 13 700
ECONOMII TOTAL PE AN: 37 200

 

Instalează-ţi ţie, faceţi pentru alţii.

Sistemul BALANCE se concentrează pe transferul de tehnologie și desfășurarea producției la zeci de mii și milioane de dispozitive pe parcursul unei jumătăți de an. Dacă aveți vânzări de 15.000 de module radio pe an și mai mult, este logic să implementați o fabricaţie în regiune, adică producția de produse conform tehnologiei dovedite, conform documentației producătorului, cu furnizarea tuturor programelor și echipamentelor tehnologice și de testare necesare.

 

Pe de o parte, aceasta este o opțiune mai profitabilă, deoarece numai o plată fixă pentru transferul, instruirea și suportul tehnologiei dezvoltate se face din produs. Pe de altă parte, este o oportunitate de a vinde în zona dvs. și în țările UE, un produs PRODUS în UE. Și aceste locuri de muncă și impozite ajung la BUGETUL LOCAL.

 

Versiunea PDF