en_GBru_RU

Oferta de parteneriat a companiei ”DJV-COM” SRL

Propunere de parteneriat pentru transferul de tehnologie de organizare a producției de echipamentului pentru sistema Internet de transmitere la distanță a datelor BALANCE pentru evidenţa integrată a tuturor tipurilor de transportoare de energie: electricitate, apă, căldură și gaz.

Evidenţă-Smart-ca-Serviciu (“SMaaS”)

Externalizarea aspectelor fizice și operaționale ale sistemului de evidenţă intelectuală de către sisteme terțe, modelul de afaceri cunoscut sub numele de “Serviciu”, devine din ce în ce mai popular. La nivelul cel mai de bază al serviciului poate fi Software-as-Service (SaaS), în care aplicațiile software, sistemul inteligent de evidenţă BALANCE (AMI) sunt situate în cloud… Read more »

BALANCE bazat pe SaaS – avantaje

Modelul SaaS (Software-as-a-Service) – este o alternativă demnă de modelul tradițional de utilizare a software-ului. În loc să achiziționați servere, să cumpărați licențe software, să instalați și să configurați pe termen lung, veți obține o soluție gata de închiriat. Un set de aplicații necesare este instalat pe serverele de la distanță ale furnizorului de servicii… Read more »