en_GBru_RU
OVB-ALLFINANZ
Articole

Costurile operaționale într-un articol separat

Diagrama stângă indică plata gazului, apei, electricității și căldurii în absența contoarelor. În același timp, costurile de operare sunt de aproximativ 30%. La instalarea contoarelor, consumul mediu scade cu aproximativ jumătate, vezi diagrama din centru, respectiv, organizația ce deserveşte va primi doar jumătate din fondurile necesare pentru funcționarea rețelei de distribuție.

c9788282-ac0c-44ca-a106-12b845a1a825
Noutăţi

Harta de parcurgere Vodokanal

Atunci când nu există bani pentru modernizarea rețelelor de distribuție, dar există mari pierderi de resurse energetice, transformăm pierderile în bani vii.

cloud-data-security
Servicii

Evidenţă-Smart-ca-Serviciu (“SMaaS”)

Externalizarea aspectelor fizice și operaționale ale sistemului de evidenţă intelectuală de către sisteme terțe, modelul de afaceri cunoscut sub numele de “Serviciu”, devine din ce în ce mai popular. La nivelul cel mai de bază al serviciului poate fi Software-as-Service (SaaS), în care aplicațiile software, sistemul inteligent de evidenţă BALANCE (AMI) sunt situate în cloud… Read more »

2015-09-11_183438
Echipament

Sensor magnetic MD-02

* Proiectat pentru citirea semnalului de pe contorul de tip BK a firmei ELSTER METRONIKA, PREMGAS şi altele. * Se foloseşte împreună cu radiomodulul D100FC sau independent

image07
Tehnologia

D-Mesh tehnologia de comunicare

O nouă etapă în dezvoltarea de rețele de senzori wireless         1. Caracteristicile rețelelor de date. Rețelele de transmitere a datelor prin canalele radio, trebuie să îndeplinească cerințele contradictorii în funcție de aplicație. Pentru rezolvarea anumitor sarcini trebuie să definiți: structura rețelei de date, metoda de acces la canalul de transmitere a datelor, intervalul de frecvențe,… Read more »