en_GBru_RU
Fresh

FRESH pentru EDUCATIE

Cadrele decid totul © Iosif Vissarionovich Studiați, studiați și studiați din nou © Vladimir Ulyanov   A șasea revoluție tehnologică – bazată pe puterea super calculatoare a computerelor, rețelelor de comunicații pe internet de mare viteză și Inteligența artificială – este o REFORMA EDUCAȚIEI.

Aplicatii mobile

Descărcați „Balance mobile” în App Store

BALANCE mobile este o soluție simplă și eficientă pentru citirea inteligentă a datelor despre resursele de energie din casa ta. Aplicația mobilă are aceeași funcționalitate ca și aplicația web BALANCE, dar este direcționată și optimizată pentru dispozitivele mobile. Dacă aveți sistemul de înregistrare la distanță instalat de DJV-COM. puteți utiliza telefonul mobil BALANCE pentru a… Read more »

Articole

Coeficientul de inadecvare

Software-ul sistemului de evidenţă BALANCE, împreună cu calculul soldurilor orare și analize pentru identificarea pierderilor pe baza corelației, sprijină calcularea raportului de inadecvare: o temperatură anormal de ridicată în interiorul camerei cu un volum redus sau zero de consum de gaz.

Prezentări

MANAGEMENTUL CONSUMULUI “DR – DEMAND RESPONSE DLM – DEMAND LOCAL MANAGEMENT” pe baza sistemului de evidenţă “BALANCE”

„DR” reprezintă reducerea consumului de energie electrică al utilizatorului final în raport cu profilul de încărcare normal al acestora, ca răspuns la prețurile mai mari ale energiei electrice în timpul orelor de vârf (pentru plăți stimulative) sau atunci când fiabilitatea rețelelor electrice și a transformatoarelor este amenințată de o întrerupere. Piața DR a energiei electrice… Read more »

Noutăţi

Interogare date și control ONLINE

Sistemul de măsurare BALANCE și echipamentele de comunicații care fac parte din concentratorul J100 și modulele radio D100 acceptă schimbul de date în două direcții și permit nu numai primirea de date de la modulele radio, ci și efectuarea de cereri în timp real pentru datele curente, precum și gestionarea sarcină – consum de energie… Read more »

Servicii

Oferta de parteneriat a companiei ”DJV-COM” SRL

Propunere de parteneriat pentru transferul de tehnologie de organizare a producției de echipamentului pentru sistema Internet de transmitere la distanță a datelor BALANCE pentru evidenţa integrată a tuturor tipurilor de transportoare de energie: electricitate, apă, căldură și gaz.

Echipament

SENZOR DE IMPULS MDT-W-DS

MDT-W-DS-senzor de impuls. Poate fi instalat pe un contor de apă cu jet Servostal DS-SRP R160 pentru măsurarea consumului de apă. Datele sunt transmise modulului radio printr-un cablu cu două fire.

Sensori

Cartografiere și înregistrare termică

Cartarea temperaturii este o cerință importantă pentru depozitarea produselor farmaceutice într-un depozit farmaceutic, necesară pentru menținerea parametrilor climatici în limitele specificate.

Tehnologia

D-Mesh tehnologia de comunicare

O nouă etapă în dezvoltarea de rețele de senzori wireless         1. Caracteristicile rețelelor de date. Rețelele de transmitere a datelor prin canalele radio, trebuie să îndeplinească cerințele contradictorii în funcție de aplicație. Pentru rezolvarea anumitor sarcini trebuie să definiți: structura rețelei de date, metoda de acces la canalul de transmitere a datelor, intervalul de frecvențe,… Read more »