en_GBru_RU
p17u0pum1kr2utb912uqof5a4a5-details
Articole

Recalcularea transportatorului de energie în alte unități energetice, în emisiile de CO2 și în zona pădurii necesare absorbției de CO2.

Te-ai întrebat vreodată cum consumul de energie afectează mediul, încălzirea climei, dispariția pădurilor, iazurilor și râurilor? Informațiile despre acest lucru pot fi găsite pe Internet. Aici sunt colectate doar câteva numere. Poate că acest lucru vă va cere să tratați cu mai multă atenție consumul de energie, să opriți luminile și televizorul, dacă nu le… Read more »

moldconstruct_logo_7089
Noutăţi

MOLDCONSTRUCT 21.03.2018 – 24.03.2018 A 23-a Expoziție Internațională Specializată de Tehnologii de Construcții, Echipamente, Unelte și Materiale

Compania DJV-COM a participat la expoziția MOLDCONSTRUCT împreună cu binecunoscuta companie IEK – producătorul de produse electrice. La expoziție a fost prezentat un stand pentru măsurarea consumului de energie electrică – contorul IEK cu ieșire puls și control suplimentar al sarcinii prin intermediul unui contactor. Consumul de energie electrică este calculat de modulul radio D100-FC…. Read more »

saas-graphic
Servicii

BALANCE bazat pe SaaS – avantaje

Modelul SaaS (Software-as-a-Service) – este o alternativă demnă de modelul tradițional de utilizare a software-ului. În loc să achiziționați servere, să cumpărați licențe software, să instalați și să configurați pe termen lung, veți obține o soluție gata de închiriat. Un set de aplicații necesare este instalat pe serverele de la distanță ale furnizorului de servicii… Read more »

2015-09-11_183438
Echipament

Sensor magnetic MD-02

* Proiectat pentru citirea semnalului de pe contorul de tip BK a firmei ELSTER METRONIKA, PREMGAS şi altele. * Se foloseşte împreună cu radiomodulul D100FC sau independent

image07
Tehnologia

D-Mesh tehnologia de comunicare

O nouă etapă în dezvoltarea de rețele de senzori wireless         1. Caracteristicile rețelelor de date. Rețelele de transmitere a datelor prin canalele radio, trebuie să îndeplinească cerințele contradictorii în funcție de aplicație. Pentru rezolvarea anumitor sarcini trebuie să definiți: structura rețelei de date, metoda de acces la canalul de transmitere a datelor, intervalul de frecvențe,… Read more »