en_GBru_RU
Fresh

FRESH pentru EDUCATIE

Cadrele decid totul © Iosif Vissarionovich Studiați, studiați și studiați din nou © Vladimir Ulyanov   A șasea revoluție tehnologică – bazată pe puterea super calculatoare a computerelor, rețelelor de comunicații pe internet de mare viteză și Inteligența artificială – este o REFORMA EDUCAȚIEI.

Aplicatii mobile

Descărcați „Balance mobile” în App Store

BALANCE mobile este o soluție simplă și eficientă pentru citirea inteligentă a datelor despre resursele de energie din casa ta. Aplicația mobilă are aceeași funcționalitate ca și aplicația web BALANCE, dar este direcționată și optimizată pentru dispozitivele mobile. Dacă aveți sistemul de înregistrare la distanță instalat de DJV-COM. puteți utiliza telefonul mobil BALANCE pentru a… Read more »

Prezentări

MANAGEMENTUL CONSUMULUI “DR – DEMAND RESPONSE DLM – DEMAND LOCAL MANAGEMENT” pe baza sistemului de evidenţă “BALANCE”

„DR” reprezintă reducerea consumului de energie electrică al utilizatorului final în raport cu profilul de încărcare normal al acestora, ca răspuns la prețurile mai mari ale energiei electrice în timpul orelor de vârf (pentru plăți stimulative) sau atunci când fiabilitatea rețelelor electrice și a transformatoarelor este amenințată de o întrerupere. Piața DR a energiei electrice… Read more »

Noutăţi

Felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Dragi clienți, În această perioadă specială a sărbătorilor de iarnă, ne dorim să vă transmitem cele mai sincere urări de bine! Sperăm ca această perioadă să vă aducă bucurie, liniște și momente de neuitat alături de cei dragi.

Servicii

Oferta de parteneriat a companiei ”DJV-COM” SRL

Propunere de parteneriat pentru transferul de tehnologie de organizare a producției de echipamentului pentru sistema Internet de transmitere la distanță a datelor BALANCE pentru evidenţa integrată a tuturor tipurilor de transportoare de energie: electricitate, apă, căldură și gaz.

Echipament

Contor de căldură cu ultrasunete JOYR200

Contor de căldură cu ultrasunete JOYR200 pentru evidenţa căldurii în apartament. Se poate instala atat la tur cât si la retur (la precomanda). Contor de căldură cu ieșire în impuls pentru utilizare împreună cu modulul radio D100FC pentru transmisia de date printr-o rețea radio.

Sensori

Cartografiere și înregistrare termică

Cartarea temperaturii este o cerință importantă pentru depozitarea produselor farmaceutice într-un depozit farmaceutic, necesară pentru menținerea parametrilor climatici în limitele specificate.

Tehnologia

D-Mesh tehnologia de comunicare

O nouă etapă în dezvoltarea de rețele de senzori wireless         1. Caracteristicile rețelelor de date. Rețelele de transmitere a datelor prin canalele radio, trebuie să îndeplinească cerințele contradictorii în funcție de aplicație. Pentru rezolvarea anumitor sarcini trebuie să definiți: structura rețelei de date, metoda de acces la canalul de transmitere a datelor, intervalul de frecvențe,… Read more »