en_GBru_RU
Fresh

FRESH pentru EDUCATIE

Cadrele decid totul © Iosif Vissarionovich Studiați, studiați și studiați din nou © Vladimir Ulyanov   A șasea revoluție tehnologică – bazată pe puterea super calculatoare a computerelor, rețelelor de comunicații pe internet de mare viteză și Inteligența artificială – este o REFORMA EDUCAȚIEI.

Aplicatii mobile

Descărcați „FRESH” în play store

FRESH – Acces gratuit, ajutor scurt: FRESH este o platformă de afaceri pentru întreprinderile mici care oferă servicii de diferite tipuri. FRESH – construit pe tipul rețelelor sociale – acces gratuit pentru utilizatori și înregistrare pentru proprietarii de servicii și utilizatorii care doresc să se înscrie la serviciu.

Articole

Cultura consumului de energiei

Nu este de dorit să porniți simultan consumatori puternici de energie electrică, cum ar fi aragaz electric, cuptor, cuptor cu microunde, mașină de spălat, fier de călcat, încălzire prin pardoseală, cazan, fierbător electric, aer condiționat, șemineu electric, aspirator.

Noutăţi

Eficiența energetică în stil moldovenesc

A început un nou sezon de încălzire, când cheltuielile pentru utilități deja considerabil sunt în creștere. Consumatorii industriali și interni de energie din Moldova sunt îngrijorați de aceleași probleme de la an la an: tarifele ridicate; procent semnificativ de pierderi de căldură, electricitate, apă și gaze naturale; o datorie de a plăti pentru aceste pierderi.

Servicii

Oferta de parteneriat a companiei ”DJV-COM” SRL

Propunere de parteneriat pentru transferul de tehnologie de organizare a producției de echipamentului pentru sistema Internet de transmitere la distanță a datelor BALANCE pentru evidenţa integrată a tuturor tipurilor de transportoare de energie: electricitate, apă, căldură și gaz.

Echipament

SENZOR DE IMPULS MDT-W-DS

MDT-W-DS-senzor de impuls. Poate fi instalat pe un contor de apă cu jet Servostal DS-SRP R160 pentru măsurarea consumului de apă. Datele sunt transmise modulului radio printr-un cablu cu două fire.

Sensori

pH Senzor de aciditate a apei

Pentru monitorizarea continuă a acidității mediilor apoase, este necesară o analiză rapidă, pentru care se utilizează o tehnologie de măsurare continuă a pH-ului pentru a determina aciditatea apei.

Tehnologia

D-Mesh tehnologia de comunicare

O nouă etapă în dezvoltarea de rețele de senzori wireless         1. Caracteristicile rețelelor de date. Rețelele de transmitere a datelor prin canalele radio, trebuie să îndeplinească cerințele contradictorii în funcție de aplicație. Pentru rezolvarea anumitor sarcini trebuie să definiți: structura rețelei de date, metoda de acces la canalul de transmitere a datelor, intervalul de frecvențe,… Read more »