en_GBru_RU

Prima Casă Inteligentă din Chișinău, Buiucani strada Ioana Radu 27 newton.md, dezvoltator City Development (proprietarul mărcii NEWTON HOUSE) în parteneriat cu INAMSTRO, este dotată cu un sistem de telemetrie BALANCE care trimite automat date de la contoarele de apartament atât de gaz, cât și de apă. Apometrele pregătite pentru instalarea unui senzor de impuls au fost furnizate de SERVOSTAL

De ce sistemul BALANCE și „Smart Home” în baza acestui sistem?

Cost accesibil – capacitatea de a conecta până la șase contoare la un modul radio, ceea ce reduce proporțional costul sistemului.

 

Serviciu cloud – datele sunt colectate și arhivate pe un server la distanță, indiferent dacă computerul sau smartphone-ul tău rulează.

 

Se salvează datele de PROFIL de la senzori. Abilitatea de a vizualiza datele la un interval de câțiva ani și de a compara cu anul precedent.

 

Compatibilitate – senzorul de puls este compatibil cu contoare de la diferiți producători, ceea ce vă permite să alegeți un contor după cost/calitate.

 

Însumarea bilanțurilor lunare, zilnice și orare ale consumului de apă.

 

Posibilitatea introducerii unui tarif de noapte – apa este mai ieftină noaptea.

 

Detectarea scurgerilor de gaz și apă – de ce să plătiți suplimentar? Iar detectarea scurgerilor de gaz este SIGURANȚA ÎNTRGII CASE.

 

Aplicația mobilă BALANCE mobil atât pe Android, cât și pe iOS este disponibilă FIECĂRUI utilizator cu sistemul BALANCE instalat.

 

– Vizualizați profilurile de consum orar, zilnic și lunar. – Compararea consumului cu nivelul mediu de consum la domiciliu si obtinerea unei prognoze a consumului la sfarsitul lunii.

– Profil de consum in cuburi sau lei cu recalcularea tarifelor curente, profil de temperatura la zero ore la locul instalarii modulului radio

– Abonați-vă la evenimente. Utilizatorul poate seta consumul maxim sau minim de gaz (apa) pe zi, temperatura maxima sau minima, consumul prognozat la sfarsitul lunii si aplicatia il anunta daca parametrul specificat este depasit.

– Monitorizarea consumului, temperaturii si eficienta energetica.

– Capacitatea de a adăuga sau elimina contoare de gaz, apă, căldură și electricitate într-o singură aplicație, ceea ce vă va permite să controlați toate resursele energetice din casa sau apartamentul dvs.

 

BALANCE este o platformă de contorizare a energiei electrice, apei, căldurii și gazelor cu control al fiabilității datelor: circuit deschis, contact de respingere, expunere la un câmp magnetic extern și analiză pentru detectarea scurgerilor și a dispozitivelor de contorizare defecte, iar pentru electricitate oferă recomandări cu privire la modul de reducere a casei. pierderile prin distribuirea optimă a consumatorilor pe diferite faze și, de asemenea, calculează pierderile pentru consumatori.

 

Este ușor să adăugați senzori suplimentari: tensiuni de fază cu un jurnal al tensiunilor medii pe oră, senzori de scânteie de cablare, senzor de tensiune pe firul neutru, senzor de pierdere de tensiune de fază, senzor de pierdere de presiune a apei în sistemul de alimentare cu apă, profil orar de temperatură în tablourile electrice și camere de service, senzor de creștere/scădere a temperaturii în unitățile frigorifice…

 

La instalarea sistemului de contorizare BALANCE pentru energie electrică, există posibilitatea de a crește eficiența energetică – prin introducerea unor tarife în mai multe etape pe baza profilurilor de consum orar. „Pentru populația cu aparate de contorizare corespunzătoare, plata energiei consumate pe timp de noapte (de la 23:00 la 7:00) se taxează cu un coeficient de 0,6 din tariful stabilit.

 

Premier Energy este deschis pentru dialog. Astfel, conducerea asociației locuitorilor ansamblului rezidențial Newton House newton.md a luat inițiativa instalării echipamentelor pentru transmiterea datelor la distanță pentru electricitate energie electrică. Desigur, există încă multe întrebări, dar primii pași au fost făcuți și există speranța că locuitorii Casei Newton vor putea plăti energia electrică la tarife în mai multe etape.

 

Despre capacitățile sistemului de contabilitate BALANCE pe site-ul https://djv-com.org

 

Versiunea pdf