en_GBru_RU

Programul Power View, sistemele de evidenţă BALANCE (vezi manualul operatorului), oferă un filtru pentru comoditatea deservirii abonaților: persoane juridice, persoane fizice sau juridice și persoane fizice împreună – atât afișate, cât și procesate.

În acest meniu, putem alege între „persoană juridică”, „persoană fizică” sau ambele.

Dacă unele dintre obiecte sau unii dintre utilizatori nu sunt afișate pentru dvs., verificați cum este configurat acest filtru.

Pentru ca un utilizator să intre în categoria „persoane juridice” sau „persoane fizice”, aveți nevoie (dacă aveți drepturi de acces)

selectați „Editare date” în meniul de editare utilizator:

În meniul de editare – vezi mai jos, în categoria de consumator J/P, trebuie să selectezi categoria corespunzătoare Fizic sau Juridic.

Dacă este selectat P/J, filtrul „persoane juridice”/„persoane fizice” nu se va aplica acestui consumator.

La ieșirea din meniul de editare, nu uitați să salvați setările, selectați: „Salvare”

Consumatorii cu sistemul de evidenţă gaz, apă, căldură și electricitate BALANCE instalat au acces la datele lor de consum atât prin intermediul site-ului DJV-COM, cât și prin intermediul aplicațiilor mobile. În prezent, o evaluare a eficienței dvs. energetice este disponibilă nu doar ca procent din consumul dvs. față de media din casă, ci se face și o evaluare a locului dvs. în rândul consumatorilor casei dvs. Acest lucru vă permite să vă evaluați marja de eficiență energetică, să reduceți excesul de consum și să eliminați potențialele scurgeri de energie.

 

Aplicația mobilă BALANCE pentru Android și iOS.

 

Mai multe despre BALANCE pe site-ul http://www.djv-com.org și vom fi bucuroși să auzim recomandări și sugestii din partea dumneavoastră la office@djv-com.net.

 

Versiunea pdf