en_GBru_RU

Sistemul de măsurare BALANCE și echipamentele de comunicații care fac parte din concentratorul J100 și modulele radio D100 acceptă schimbul de date în două direcții și permit nu numai primirea de date de la modulele radio, ci și efectuarea de cereri în timp real pentru datele curente, precum și gestionarea sarcină – consum de energie cu actuatoare instalate – relee și supape.

Pentru a solicita date, controlați încărcarea, utilizați opțiunea „Adaugă comanda” din meniu. Comanda are următorul submeniu:

  • „solicitare de date” – această comandă ne oferă posibilitatea de a solicita date în timp real de la modulul radio.
  • „activați releul” – comanda către modulul radio pentru a porni resursa de energie.
  • „opriți releul” – comandați la modulul radio pentru a opri resursa de energie.

 

Notă: atunci când se utilizează relee (supape), unde activarea automată nu este furnizată, ci doar manuală, comanda de pornire a resursei de energie elimină pur și simplu steagul de stare al releului deconectat.

 

Pentru a executa comenzile „solicitare de date”, „activați releul”, „opriți releul” – sistemul în modul automat face mai întâi o cerere de primire a datelor (pentru a controla releul) și apoi în 3 – 4 minute primește un raspuns. Acest lucru se întâmplă atunci când concentratorul este funcțional – este alimentat și un abonat GSM plătit, precum și o rețea de date radio construită. Cu o rețea radio supraîncărcată (dacă modulele radio transmit date arhivate în acest moment), răspunsul nu este garantat, poate fi necesar să trimiteți o solicitare mai târziu.

Pentru a vizualiza datele curente trimise de modulul radio, nu uitați să setați data curentă în meniul calendarului și să treceți la datele „curente” din meniul „arhivat”. Un exemplu de afișare a datelor curente este prezentat mai sus. În ziua selectată (a 24-a zi a lunii), datele orare sunt afișate de la zero ore din ziua selectată până când solicitarea este primită de modulul radio.

 

Există, de asemenea, o serie de senzori, care pot fi utilizați pentru a obține atât date arhivate, cât și date actuale. Acestea sunt senzori de temperatură, senzori de nivel de zgomot, senzori de lumină, senzori de radiații, senzori de roi de albine, senzori de contaminare a gazelor – compuși organici volatili, monoxid de carbon, metan, acetilenă, dioxid de carbon, senzori de calitate a apei potabile și senzori de calitate a apei din producția tehnologică, control senzori de fir neutru, senzori de scânteie de cabluri electrice, senzori pentru monitorizarea tensiunii în rețea și a nivelului de încărcare a bateriei și multe altele – pentru aproape oricare dintre cerințele dvs. – fie gata, fie la comandă.

 

În plus, sunt disponibili senzori pentru modurile maxime admise, de la care modulul radio va trimite o notificare atunci când este detectată o alarmă: creșterea / scăderea temperaturii peste / sub permis, control acces, control nivel lichid, control presiune în rețeaua de alimentare cu apă , controlul prezenței tensiunii în rețeaua de curent alternativ și multe altele., practic pentru oricare dintre cerințele dvs., de asemenea fie gata, fie la comandă.

 

Toate datele sunt arhivate de sistemul BALANCE și sunt disponibile pentru vizualizare pentru orice perioadă. De asemenea, asigură exportul sub formă de tabele sau exportul către o bază de date în formatul dorit.

 

Funcția principală a sistemului BALANCE este controlul consumului de energie electrică, gaz, apă, căldură, pentru a vă optimiza costurile.

 

Aplicație mobilă BALANCE pentru Android aici:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.djv.balance

 

Mai multe informații despre BALANCE pe site-ul www.djv-com.org și vom fi bucuroși să auzim recomandările și sugestiile dvs. la office@djv-com.net.

 

Versiunea pdf