en_GBru_RU

Cartarea temperaturii este o cerință importantă pentru depozitarea produselor farmaceutice într-un depozit farmaceutic, necesară pentru menținerea parametrilor climatici în limitele specificate.

O încălcare a regimului de temperatură are loc în prezența unor zone cu fluctuații maxime de temperatură în afara limitelor admise. Efectuarea mapării temperaturii ajută la identificarea zonelor critice ale depozitului și monitorizarea acestora în viitor pentru a menține regimul de depozitare stabilit.

 

Cartarea temperaturii unui depozit permite:

  •    Descoperiți dinamica temperaturii pe o perioadă lungă de timp.
  •    Găsiți zone critice cu fluctuații maxime de temperatură.
  •    Evaluează stabilitatea menținerii regimului de temperatură.
  •    Evaluează depozitul cu cerințele necesare.
  •    Identificați zonele care necesită izolare termică / ventilație suplimentară.

 

Senzorii sunt instalați la 3 niveluri în înălțime: deasupra podelei, sub tavan și între ei. Suplimentar lângă ușile de intrare, în zona de încărcare / descărcare, lângă sistemele de ventilație și încălzire.

 

Modulele radio D100 înregistrează continuu valorile temperaturii la intervale orare și le stochează în memorie, inclusiv măsurarea fluctuațiilor temperaturii exterioare.

 

La măsurare, se recomandă utilizarea „celor mai grave condiții”, inclusiv întreruperi de curent, deschiderea ferestrelor, ușilor și altele.

 

Pentru diferite puncte de stocare, sistemul BALANCE determină valorile medii, maxime și minime de temperatură (umiditate).

Sunt identificate zonele critice cu diferențe semnificative de temperatură: de la ora din zi, activitatea personalului, caracteristicile sistemului HVAC, zonele de încărcare / descărcare și ieșire.

 

Cartarea termică poate fi efectuată la următoarele locuri:

congelatoare si frigidere, frigidere; depozite, depozite și containere de depozitare; remorci, camioane și containere.

 

Sistemul BALANCE este potrivit pentru controlul temperaturii la lifturi, grânare, depozitare de legume, fructe, pește, controlul temperaturii, umiditate, lumină și conținut de gaze în sere.

 

De asemenea, este important să se controleze temperatura și conținutul de gaz în clădirile și sediile publice și educaționale, unde temperaturile scăzute conduc la o creștere a morbidității, iar temperaturile ridicate conduc la depășiri de costuri pentru încălzire și ventilație.

 

Un avantaj suplimentar al echipamentelor și software-ului sistemului BALANCE este că sistemul este complet autonom și poate fi utilizat la transportul mărfurilor într-o atmosferă controlată: în timpul transportului în frigidere, transport rutier, feroviar și maritim şi în mine.

 

Dacă comunicarea GSM este disponibilă, datele sunt transmise la sfârșitul zilei și, în absența comunicării GSM, datele pot fi trimise către un computer personal local sau citite prin GSM sau local la sosirea unui transport (marfă) , în timp ce înregistrarea poate fi efectuată de la câteva zile la una – două luni.

 

În plus față de măsurarea și înregistrarea temperaturii, sunt disponibili la cerere un număr de senzori: umiditate, presiune, iluminare, inclusiv cu divizare în infraroșu, roșu, verde, albastru, ultraviolete, CO, CO2, senzori de gaz CH4, senzori de radiații, zgomot senzori de nivel, senzori de tensiune în circuitul de alimentare, rezerva de încărcare a bateriilor, senzori de eroare de cablare, senzori de pierdere de energie și presiune în rețeaua de alimentare cu apă și multe altele în funcție de cerințele dumneavoastră.

 

În paralel, sistemul BALANCE își poate îndeplini și funcția principală – controlul consumului de transportatori de energie – electricitate, gaz, apă, căldură, combustibil, optimizându-vă costurile.

 

Aplicație mobilă BALANCE pentru Android aici:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.djv.balance

 

Mai multe informații despre BALANCE pe site-ul http://www.djv-com.org și vom fi bucuroși să auzim recomandările și sugestiile dvs. la office@djv-com.net.

 

Versiunea pdf