en_GBru_RU

Cadrele decid totul © Iosif Vissarionovich

Studiați, studiați și studiați din nou © Vladimir Ulyanov

 

A șasea revoluție tehnologică – bazată pe puterea super calculatoare a computerelor, rețelelor de comunicații pe internet de mare viteză și Inteligența artificială – este o REFORMA EDUCAȚIEI.

 

Unde sunt cele mai mari oportunități de utilizare a IA? In educatie! Unde este cea mai mare rentabilitate a IA? In educatie!

 

Educație virtuală. Profesorii au propria lor viziune asupra lumii, propriul lor caracter, percepția asupra realității și viziunea asupra subiectului. Este imposibil să-i recalificăm rapid, să ne reorientăm, să ne schimbăm filozofia și atitudinea față de mediu – toată lumea o are individual. Educația virtuală permite acest lucru. Puteți înlocui metodologia ÎNTREG, caracterul ÎNTREG, întreaga bază – deodată și în toată țara. Este convenabil pentru învățământul preșcolar și secundar.

 

Pro – (vezi filmul AZAZEL), copiii de la o vârstă fragedă pot fi împărțiți în funcție de abilitățile lor pentru profesiile relevante și, în consecință, dezvoltați în direcția OPTIMALĂ pentru ABILITĂȚILE lor, ceea ce va accelera procesul de educație de mai multe ori și va crește CALITATEA educației primite de ORDIN. Aici, indivizii sunt împărțiți în conformitate cu principiul psihologic, care este, de asemenea, luat în considerare la transmiterea cunoștințelor și la alegerea celei mai bune abordări în transmiterea cunoștințelor în conformitate cu psihotipul individului și reacțiile sale la predarea subiectului sau disciplinei corespunzătoare.

 

Definiția psychotype; identificarea abilităților; testarea pe direcții; identificarea nivelului de cunoștințe în direcția aleasă; învățământ preșcolar, învățământ secundar, instruire – prelegeri, ateliere, seminarii, instruire individuală, examen de examen – promovarea examenelor în instituțiile de învățământ care au dreptul să elibereze certificate de obținere a unei specialități relevante și, în final, sponsorizare – angajatorii interesați de anumiți specialiști sponsorizează pregătirea anumitor studenți la anumiți profesori.

 

Platforma FRESH ajută la găsirea PROFESORILOR dispuși și capabili să-și transfere cunoștințele – STUDENȚILOR recunoscători. ȘI PENTRU STUDENȚI, găsiți acei profesori și mentori pe care îi înțelegi cel mai bine în predarea acestei discipline. Lista specialităților se găsește aici: și profesiile aici

 

ARGUMENTE PRO ŞI CONTRA. Ei bine, milioane de șomeri care, din foarte multe motive nu pot sau nu doresc să se așeze la biroul lor, își vor îmbunătăți educația sau vor primi una nouă pe baza aspirațiilor și abilităților lor și în cel mai scurt timp posibil. Milioane de profesori care nu ajung la NIVELUL UNUI PROFESOR vor înceta să strice copiii, cazurile de ostilitate personală nu vor mai afecta calitatea educației, va fi posibil să înveți de la un profesor de ORIUNDE DIN LUME, ceea ce înseamnă că un GENIU din adâncime își va găsi profesorul și LOCUL DE MUNCĂ în viață, este necesar doar de internet.

 

Pentru a rezolva problema la nivel de stat cu taxe oficiale de școlarizare pentru PROFESORI gratuiți (de preferință și pentru antreprenorii individuali) – pe baza deschiderii unui cont bancar personal, pentru plata cu cardul sau de la un telefon cu o singură retragere fiscală de 8 -10 -12%.

 

Cum se folosește platforma FRESH pentru Android este descris aici.

 

Mai multe detalii pe site-ul www.djv-com.org, telefon +373 22 438334.

 

Oferim echipamente și software BALANCE pentru transmisia de date de la distanță de la contoare de apă, gaz, electricitate și căldură.

 

Aplicația mobilă BALANCE poate fi descărcată aici

 

Versiunea PDF