en_GBru_RU

Propunere de parteneriat pentru transferul de tehnologie de organizare a producției de echipamentului pentru sistema Internet de transmitere la distanță a datelor BALANCE pentru evidenţa integrată a tuturor tipurilor de transportoare de energie: electricitate, apă, căldură și gaz.

Compania «DJV-COM» SRL, este specializată în producția de hardware și software a sistemelor de transfer de date pe Internet „BALANCE“ pentru evidenţa de apă, energie electrică, gaze și căldură din 2007.

 

În Moldova am instalat echipamente de sistem de evidenţă BALANCE pe mai mult de 43.000 de contoare, în Rusia mai mult de 5000, în Ucraina mai mult de 3000. Sistemul de evidenţă BALANCE și tehnologia radio DMesh se concentrează în primul rând pe evidenţa resurselor energetice în clădirile cu mai multe apartamente. Avantajul prețului este de până la 4 dispozitive de măsurare pe modul radio, măsurarea tuturor tipurilor de resurse energetice pe dispozitivele de măsurare cu ieșire pulsată, ușurința de instalare – o echipă de două persoane instituie un sistem de măsurare pentru gaz, de exemplu, până la 150 de apartamente pe schimb. Hubul este instalat în centrul geometric (dacă este posibil) al obiectului și el are nevoie doar de o sursă de alimentare de 220 V și o cartelă GSM. Hubul suportă o rețea de 240 de module radio sau 500 de contoare. Rețeaua este construită automat. Server bazat pe Linux și PostgreSQL. Interfața API deschisă pentru developeri. Detalii despre sistem pe site-ul nostru www.djv-com.org.

 

Tehnologia producției a echipamentelor pentru sistemul de evidenţă BALANCE se axează pe transferul de tehnologie sub licență, și anume pe ușurința extinderii producției la zeci și sute de mii de dispozitive pe lună și software-ul cloud – pentru a susține până la câteva milioane de module radio pe server.

 

Potrivit ANRE, astăzi pierderea anuală de apă la Chișinău este de circa 33 milioane de metri cubi. m. Din aceste din cauza avarierilor circa 12 milioane m3 / an.  Potrivit ANRE, introducerea unei limite de 4 ore pentru eliminarea avariei va reduce pierderile de apă cu 10 milioane de metri cubi. m pe an. Scăderea timpului mediu de eliminare a unui accident de la 24 de ore la 2-4 ore se datorează detectării operative a accidentelor pe baza monitorizării profilurilor de dezechilibru orare ale segmentelor rețelei de distribuție pe oră, alarme privind excesul de debit instantaneu și bazate pe alarmele de scădere a presiunii în rețea.

 

Numărăm 12 000 de locuințe, 10 milioane m3 pe an la un preț de 11 lei / cub – obținem 9166 lei / casa, echipamentul telemetriei sistemului de măsurare BALANCE pe 12.000 de unități va fi de 5994 lei pe locuință + rămășițe pentru aparatura de contor cu ieșire puls + dacă este necesar, pentru echipamentul pentru echipele de răspuns rapid = 3172 lei.

 

Implementarea sistemului va dura un an cu o investiție de 55 de milioane de lei sau 220 de milioane de ruble, economisirea în primul an va ajunge la 55 milioane de lei și, prin urmare, rentabilitatea investițiilor până la sfârșitul anului, iar în următorul an de funcționare economiile vor ajunge la 110 milioane de lei. Astfel, în doi ani investitorul returnează banii investiți și primește 41% pe an sau 110 milioane lei profit.

 

Avantaje suplimentare pentru utilitatea de apă:

a) rezerva de capacități pentru conectarea noilor clădiri este eliberată, adică conectarea consumatorilor suplimentari fără costuri suplimentare de capital;

b) posibilitatea introducerii unui tarif de noapte, atât pentru persoanele juridice, cât și pentru persoanele fizice, datorită costului scăzut al energiei electrice pe timp de noapte (nota. Dacă tariful crește, tariful de noapte poate rămâne la același nivel);

 

Un calcul mai precis este posibil împreună cu conducerea ApaCanal și oferind informații mai complete despre numărul, locația și echipamentul stațiilor de măsurare a apei și structura grupurilor de echilibru. Mai mult, vezi.  Foaia de parcurs a canalului de apă.

 

În fișierile atașate Electricitate, Apă, Căldură, Gaze oferă un calcul al reducerii pierderilor în rețelele de distribuție a gazului, electricității, apei și căldurii. Procentajul cel mai mare poate fi obținut în rețelele de distribuție a căldurii, unde consumul real nu este înregistrat, ceea ce înseamnă că nu există stimulente pentru reducerea pierderilor. Dacă reușiți să obțineți un grant pentru a reduce emisiile de CO2 – instalarea sistemului de evidenţă BALANCE se va răscumpăra.

 

În acest sens, compania DJV-COM SRL este interesată de atragerea unui partener rus și este gata să discute cu potențialii investitori diferite forme și condiții de cooperare. Compania este, de asemenea, gata să contribuie la organizarea producției echipamentelor de sistem de evidenţă BALANCE și la implementarea acesteia în orice regiune a Rusiei, țărilor CSI și Europa în condiții reciproc avantajoase. Transmitem toate informațiile tehnologice necesare, software-ul pentru eliberarea echipamentului și facem şi instruire. Costul de 5 euro de la modulul radio. Există un sens în desfășurarea producției, începând cu o comandă de 15.000 de bucăţi. În plus față de profit, acestea sunt venituri suplimentare sub formă de impozite către bugetul regional și locurile de muncă din regiune. În caz de interes, partea rusă poate obține rapid toate informațiile și sfaturile necesare.

 

Contact: MD-2068, Moldova, Chișinău, str. M. Costin, 7, aripa stângă, of. 712.

Tel +373 22 43 83 41

е-mail: office@djv-com.net

web: www.djv-com.org

Director Veaceslav Dombrovschii