en_GBru_RU

Odată cu vânzarea de bunuri, aproape totul este clar: puneți-vă mărfurile pe AliExpress, EBay, Amazon sau alte resurse de internet și tranzacționați. Căutare rapidă de produs, plată convenabilă, fără probleme de livrare. Odată cu vânzarea SERVICIILOR devine din ce în ce mai dificil. Spre deosebire de Bunuri, SERVICIUL este adesea legat de LOCUL furnizării SERVICIULUI. Spre deosebire de Bunuri, în majoritatea cazurilor, nu puteți aștepta furnizarea SERVICIILOR timp de o lună sau două. La vânzările de servicii aveți posibilitatea să influenţaţi, AICI și ACUM.

DEODATA: FRESSPlatforma de vânzări de servicii FREE ACCESS.
FRESS
– Platforma de vânzări de servicii pe baza căreia aveți ocazia să oferiți imediat un serviciu, să faceți publicitate unui serviciu, să găsiți un serviciu, să vă abonați la un serviciu atât specific, cât și extins (cartierul meu, districtul meu, orașul meu).

Strategia platformei FREE ACCESS (FRESS) profită de diseminarea rapidă a informațiilor despre SERVICII către mii de clienți potențiali. Dacă sunteți stomatolog și sunteți vizitați de un coafor, proprietarul unei buticuri, de un specialist culinar .. Le oferiți următoarea călătorie la voi – folosiți FRESS, pentru a nu aștepta la rând la recepție. În același timp, atât coaforul, antreprenorul, cât și specialistul culinar își pot posta SERVICIUL pe FRESS. Dar clienții care vor folosi FRESS pentru a primi SERVICIILE lor vor avea, de asemenea, un SERVICIU DENTAL. După ce au tastat „stomatologul” într-o căutare pe FRESS, vor vedea că pe hartă, ÎNAINTE de casa lor, se oferă serviciul „DENTIST” și ACUM sunteţi gata să îi primiţi.

 

Procesul va fi accelerat dacă introduceți un link pentru a descărca o aplicație mobilă pentru a lucra cu platforma FRESS pe site-ul dvs. web sau pe pagina dvs. de pe rețelele de socializare. Puteți, de asemenea, să vă sfătuiți prietenii să vă extindeți afacerea înregistrându-vă pe site-ul www.djv-com.org sau să încercați să vă deschideți de la zero propria afacere în domeniul SERVICIILOR, de exemplu, închirierea garajului, a camerei, a patului sau a lucrurilor și instrumentelor pentru închiriere sau ajutând la plimbare cu un caine pentru traiul in casele cele mai apropiate!

 

Platforma FRESS pentru întreprinderi mici, mijlocii și mari. Dacă doriți doar să deschideți o companie – cu FRESS puteți verifica corectitudinea alegerii dvs. și fluxul de clienți care sunt gata să utilizeze Serviciul dvs. Dacă aveți deja o companie, aveți ocazia să egalizați sarcina pe aceleași echipamente, în aceleași zone, ceea ce înseamnă să creșteți veniturile de 2-3 ori. Dacă aveți de gând să închideți compania – eventual FRESS – a doua respiraţie, ceea ce vă va permite să transformați o afacere care produce pierderi într-una profitabilă.


Afaceri taximetrişti, care indică locația geografică actuală și disponibilitatea, Curieri livrând bunuri și produse, instalator, Electricieni care indică ACCESIBILITATEA pentru un apel, Medici de familie, dacă sunt în apropiere, puteți solicita sfaturi sau de ajutor. Poate că nu există suficient spațiu pentru a descrie toate tipurile de afaceri posibile care pot fi implementate pe Platforma de vânzare a serviciilor FRESS – FREE ACCESS.

 

Noi tipuri de afaceri: pentru magazine, coafoare, bowling – Fără cozi, pentru magazine și buticuri – numărarea vizitatorilor = încărcarea pe oră, pentru parcări, locuri disponibilitate, pentru antreprenori începători – Voi lua legume și fructe expirate PENTRU PRELUCRARE, proprietari privați și designeri – de exemplu, vom face o jucărie în funcție de SKETCHES-ul copilului tău.

 

Versiunea pdf.