en_GBru_RU

Furnizorul de apă optează pentru încheierea contractelor direct cu consumatorii. Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, în ultimul an au fost depuse 3880 de cereri de încheiere a contractelor directe, inclusiv cu 2358 de proprietari de apartamente din 55 de clădiri de apartamente, transmite www.ipn.md.Toate cererile depuse vor fi luate în considerare de operator și, în cazul respectării cerințelor legii, un contract va fi încheiat direct cu fiecare solicitant.

În acest sens, recomandăm fiecărui proprietar de apartament separat, precum și managerilor clădirilor de apartamente, să pregătească un pachet de documente necesare încheierii de contracte directe pentru furnizarea / furnizarea de servicii publice de alimentare cu apă și de canalizare și să îl aducă la sediul central al operatorului situat pe strada Albisoara, 38. Program de lucru: de luni până joi, de la 08.00 la 17.00, vineri – de la 08.00 la 15.45 ”

Documentele trebuie să includă un formular de cerere completat, precum și o copie a unui document de identitate și o copie a unui titlu de proprietate sau a altui document care să confirme proprietatea asupra imobilului care este locul de consum relevant. În plus, informațiile precontractuale trebuie atașate la contractul de furnizare / furnizare a serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare.

Conform prevederilor legislației, în clădirile de apartamente, unde contractele de furnizare / furnizare a serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare sunt încheiate cu administratorul unei clădiri rezidențiale, tarifele pentru servicii se percep pe baza tarifelor aprobate și a volumului de apă înregistrată de un contor comun instalat la intrarea de alimentare cu apă a unui bloc de apartamente.

În cazul furnizării / furnizării unui serviciu public de alimentare cu apă și canalizare pe baza acordurilor încheiate de operator cu fiecare proprietar / chiriaș al apartamentului separat, tarifele pentru servicii sunt calculate pe baza indicațiilor contoarelor individuale instalate în apartamente și tarife aprobate. (www.ipn.md)

De ce sistemul BALANCE și „Smart Home”?

Nu necesită așezarea cablurilor – nu strică aspectul spațiilor.

Scalabilitate – puteți echipa nu numai un apartament, ci întreaga clădire – până la treizeci de niveluri de retransmisie a pachetelor de date = DMesh

Autonomie – senzorii nu necesită alimentare externă, modulele radio sunt alimentate de la baterii, concentratorul are o sursă de alimentare de rezervă pentru funcționare autonomă timp de câteva săptămâni, datele sunt transmise la server prin comunicare celulară, cu energie de rezervă în cazul întreruperilor de curent . Toate datele de la senzori sunt înregistrate și transmise indiferent de prezența tensiunii în rețelele de 220 volți.

Cost accesibil – capacitatea de a conecta până la mai mulți senzori simpli la un modul radio, ceea ce reduce proporțional costul total al sistemului.

Serviciu cloud – datele sunt colectate și arhivate pe un server la distanță, indiferent dacă computerul sau smartphone-ul dvs. rulează.

Salvarea datelor PROFIL de la senzori. Capacitatea de a vizualiza date la o adâncime de câțiva ani.

BALANCE este o platformă profesională pentru contabilizarea tuturor tipurilor de resurse energetice – electricitate, apă, căldură, gaz cu control al fiabilității datelor și analize de identificare a problemelor.

O abordare integrată – este ușor să adăugați senzori la contabilizarea resurselor energetice și invers: să adăugați contabilizarea energiei la senzori.

Versiune mobilă – senzorii pot controla parametrii încărcăturii – temperatura, umiditatea, presiunea, iluminarea.

Aplicație mobilă BALANCE pentru Android aici:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.djv.balance

Mai multe informații despre BALANCE pe site-ul http://www.djv-com.org și vom fi bucuroși să auzim recomandările și sugestiile dvs. la office@djv-com.net

Versiunea pdf