en_GBru_RU

Aplicația vă permite să monitorizați conformitatea cu carantina și să identificați rapid cazurile de încălcare a acesteia, contribuind astfel la evitarea răspândirii în continuare a infecției.

Tehnologii similare sunt utilizate cu succes în Israel, Rusia și în multe alte țări. Aplicația ajută orașul să primească un semnal instantaneu potrivit căruia un pacient cu coronavirus care trebuie să fie tratat la domiciliu încalcă carantina și pune în pericol viața și sănătatea altor cetățeni.

Aplicația este destinată numai pacienților cu COVID-19 confirmat. Toate datele pe care utilizatorul le transferă către aplicație sunt reglementate de acordul semnat de pacient atunci când alege tratamentul acasă. Datele sunt stocate pe serverele Departamentului de Stat pentru Tehnologiile Informației din Moldova. După încheierea carantinei, datele pacientului vor fi distruse.

Cum funcționează aplicația

Aplicația FRESH urmărește automat geolocalizarea utilizatorului. În acest caz, nu este înregistrată traiectoria mișcării sale, ci faptul că a părăsit locul de reședință indicat în chestionar.

Pentru a vă asigura că utilizatorul este aproape de telefon, aplicația îi trimite periodic cereri de identificare folosind o fotografie. În cazul încălcării regimului de autoizolare, sediul operațional va primi o notificare.

Aplicația este disponibilă pe Android. Pentru platforma iOS – la comandă.

FRESH este o platformă puternică. Controlul pacienților cu coronavirus este doar o mică parte din funcționalitate.

Aplicația este utilă pentru urmărirea locației copiilor, a membrilor echipei dvs. sau a unui grup turistic, a mișcării vehiculelor sau a locurilor de parcare gratuite, pentru a găsi un instalator sau electrician gratuit care este gata să vă vadă cu un dentist sau coafor. De asemenea, vă puteți înscrie în avans pentru o vizită la un instalator, electrician, dentist sau coafor și, dacă este disponibil, veți primi o notificare pe telefon.

Puteți verifica, de asemenea, disponibilitatea de spațiu liber în hotel, mese gratuite în cafenea, locuri libere în autobuzul care pleacă sau la spectacolul teatrului.

Cum să te foloseşti de platforma  FRESH  pentru Android – descrierea o găsiţi  aici.

Mai multe detalii pe site-ul www.djv-com.org, telefon +373 22 438334.

Oferim echipamente și software BALANCE pentru transmisia de date de la distanță de la contoare de apă, gaz, electricitate și căldură. Aplicația mobilă BALANCE poate fi descărcată

Versiunea PDF