en_GBru_RU

Nu vă fie teamă să încercați NOU. Verificați-vă rapid IDEA AFACERILOR înainte de a vă îndrăgosti de ea și a cheltui toți banii.

Când antreprenorii încep să câștige ceva mai mult, devine dificil pentru ei să se răzgândească. Când li se pare că înțeleg piața și oamenii, înseamnă că au pierdut cheia înțelegerii pieței. FRESH – instrumentul pentru alegerea tendințelor potrivite.

Ce să faci? Poate întrebaţi clienții despre o nouă idee? Problema este însă că oamenii nu știu ce vor. Dacă Henry Ford ar întreba clienții de ce au nevoie, „ar cere un cal mai rapid”.

Oamenii au ocupat deja tot timpul și toți banii. În orice caz, concurezi pentru o parte din portofel sau timp. Singurul semn al unui produs de succes este să faci ceva ce oamenii au făcut deja, dar RAPID, ceea ce înseamnă IEFTIN! Și FRESH vă va ajuta cu asta!

Cheia succesului este învățarea cum să vă testați ipotezele ieftin.

De ce să investești zeci de milioane de dolari în lansarea unui produs sau serviciu pe care nimeni nu îl poate cumpăra. Cum să vă testați ipoteza pentru 10 dolari și o săptămână? Răspunsul corect este să adăugați pur și simplu mai multe dintre obiectele și serviciile dvs. pe platforma de afaceri FRESH și să observați câți oameni fac o comandă.

Testează-ți ideea – asta înseamnă să te prefaci că ai un obiect sau un serviciu. Ei spun: „Este mult mai ușor să faci oamenii să deschidă gura decât portofelul”. Atunci veți înțelege dacă este necesar să lansați în principiu această idee de afaceri.

Tipograf pentru o oră, Contabil pentru o oră, Traducător (pentru negocieri) pentru o oră, Securitate pentru primirea banilor, livrare de mărfuri – timp de o oră, Șofer personal cu mașină – timp de o oră, Ghid de oraș pentru o oră, Escort pentru o oră, Tamada pentru o oră, Muzică timp de o oră, cvartet pentru o oră, mire sau mireasă pentru o oră, prieten sau tovarăș pentru băut o oră … puteți adăuga încă o sută de opțiuni!

Chichvarkin a deschis sute de chioșcuri mici pentru a vinde doar modele de telefoane rulante, dar nimeni nu a cumpărat nimic. Iată concluzia lui: „Toți muncim din greu și avem un drept sacru de a alege. Cei care restricționează dreptul de a alege au un risc foarte mare.”.

Richard Branson zbura în vacanță cu iubita lui. Vacanța a fost aproape un eșec, deoarece compania aeriană și-a anulat zborul. El nu a fost prins, a luat o bucată de carton, a scris Virgin Airlines și a început să vândă bilete pentru zborul de care avea nevoie la aeroport. Când toate biletele au fost vândute, Branson a închiriat un avion charter și a zburat către Insulele Virgine Britanice. Așa a apărut Virgin Airlines. Joe Gebia și Brian Chesky, fondatorii Airbnb, aveau o cameră gratuită și aveau trei saltele și au făcut un site web mic și l-au închiriat pentru o zi. În mai puțin de două ore, o femeie și doi bărbați au venit și au plătit 80 de dolari pentru această cameră. Ce au făcut acolo nu se știe, dar într-un final a ieşit Airbnb.

Mașina dvs. este murdară, nu vă este plăcut, dar nu aveți timp să o spălați? Oferiți un serviciu de spălare auto! Vor lua mașina de la tine, o vor spăla și o vor întoarce sctrălucită înapoi. Ce este mai rău decât spălarea bicicletelor? Repararea încălțămintei cu vizite la domiciliu, redactarea unui raport sau a unui articol la comandă sau orice altceva ai … FACEŢI MAI BINE DECÎT TOŢI?

FRESH – Free Access, referință rapidă: FRESH este o platformă de afaceri pentru întreprinderile mici care oferă o gamă largă de servicii. FRESH – construit pe tipul de rețele sociale – acces gratuit pentru utilizatori și înregistrare pentru proprietarii de servicii și utilizatorii care doresc să se aboneze la acest serviciu.

FRESH – se solicită aproape toate serviciile în care utilizatorii doresc să obțină serviciul dorit în cel mai rapid și mai apropiat locație. FRESH – relevant pentru servicii precum parcare, programare la medic, coafoare, livrare de mărfuri, camioane, saune, biliard, curier, servicii de livrare la domiciliu sau la domiciliu … Diferențe fundamentale FRESH – o aplicație mobilă, poziția serviciului pe hartă, în inclusiv un serviciu mobil – coordonatele GPS, informații despre disponibilitatea serviciului în acest moment, capacitatea de a vă abona la acest serviciu – primiți un mesaj despre disponibilitatea acestuia, accesul în câteva clicuri, inclusiv posibilitatea de a apela telefonic proprietarul serviciului pentru a primi o consultare.

FRESH vă permite să AUTOMATIZAȚI disponibilitatea serviciilor – de exemplu, senzori de parcare, scaune goale la coafor, lipsa cozilor în magazin, scaune goale în transport ….

Detalii despre FRESH pot fi găsite pe www.djv-com.org Puteți descărca aplicația mobilă de acolo, trimite întrebări, comentarii și sugestii la office@djv-com.net.