en_GBru_RU

Echipamentul sistemului de evidenţă prin internet BALANCE, cu excepția Republicii Moldova lucrează în Rusia și Ucraina.

Laboratoarele de certificare din Moldova au primit acreditări atât în Europa, cât și în întreaga lume, ceea ce înseamnă recunoașterea certificatului în Uniunea Europeană.

 

Proiectele pilot sunt planificate în România, Polonia, Germania
gongrats_3

Dezvoltarea în continuare a sistemului BALANCE este orientată spre client. Prețul devine mai accesibil, iar ușurința de instalare și întreținere a sistemului permite partenerilor noștri să implementeze sistemul de sine stătător.

 

Asociațiile care dispun de un sistem de evidenţă a gazelor se gândesc să instaleze un sistem de evidenţă pentru electricitate și apă, deoarece costă de câteva ori mai puțin decât instalarea unui sistem de evidenţă a gazelor, datorită faptului că un modul radio permite conectarea a până la patru dispozitive de evidenţă.

 

Consumatorii prin internet au acces la informații privind volumul orar, zilnic și lunar de consum. Puteți compara consumul cu anul trecut, iar indicatorul de eficiență energetică indică consumul dvs. în comparație cu media pe casă. Analiza sistemului BALANCE calculează prognoza consumului pentru sfârșitul lunii și avertizează despre eventualele scurgeri de gaze.

 

Puteți seta valorile limită ale consumului, temperatura la locul de instalare a modulului radio, nivelul scurgerilor și prognoza consumului la sfârșitul lunii și sistemul vă va notifica asupra depășirii. Intrarea pentru consumatori.

 

Descărcarea aplicaţiei pentru telefoanele cu Android (Beta versie)  aici.

 

Urmăriți știrile de pe site www.djv-com.org.

 

Versiunea pdf