en_GBru_RU

Compania DJV-COM a participat la expoziția MOLDCONSTRUCT împreună cu binecunoscuta companie IEK – producătorul de produse electrice. La expoziție a fost prezentat un stand pentru măsurarea consumului de energie electrică – contorul IEK cu ieșire puls și control suplimentar al sarcinii prin intermediul unui contactor. Consumul de energie electrică este calculat de modulul radio D100-FC. Contactorul de 230 VAC este controlat de modulul radio D100FC prin instalarea unui adaptor suplimentar AD220K în modulul radio.

 

Transmiterea informațiilor de la modulele radio către concentratorul J100UC se realizează utilizând tehnologia DMesh, iar transferul de date de la concentratorul J100UC către serverul central prin canalul GSM / GPRS.

 

Sistemul de evidenţă BALANCE susține evidenţa energiei electrice atât la tariful de o zi, cât și la cel de două zile / noapte.Instalarea unui traductor de tensiune suplimentar de fază-fază permite realizarea unor balanțe de fază-fază, precum și determinarea absenței tensiunii pe contorul de energie electrică.

 

IEK MOLDOVA str. Maria Dragan 21, Chișinău, Republica Moldova
tel: +373 22 47-90-65, +372 22 47-97-66, fax: +373 22 47-90-67
E-mail: info@iek.md, Website: Iek.md
Marca comercială IEK® este cunoscută în Rusia și în CSI pentru mai mult de 17 ani. Aceasta este o marcă electrotehnică rusă testată în timp, un garant al fiabilității. Compatibilitatea completă cu caracteristicile tehnice declarate determină calitatea ridicată a produselor IEK®. Produsele IEK® sunt instalate în clădiri industriale și rezidențiale;

 

Format PDF