en_GBru_RU

new_constructionO ştire interesantă ea îmbucurat pe Moldoveni care caută informaţie utilă despre construcţiile noi în Chişinău cu sistemele de evidenţă a resurselor energetice de la distanţă BALANS. Acum fiecare om poate în decurs la câteva minute să primească datele atât despre construcţiile date în expluataţie marcate cu roşu, cât şi despre casele aflate în stadia de construcţie, marcate cu galben.

Ce puteţi afla din harta interactivă?

Harta interactivă este disponibilă tuturor utilizatorilor internetului. Aceasta permite accesarea informaţiei de fiecare om ce are accesla internet. Harta mereu e actualizată cu date despre obiecte noi.

 

O interfaţă simplă şi o navigare comodă, care permite la accesarea obiectului să:

  • accesaţi informaţia despre obiect;
  • determinarea amplasării casei pe hartă;
  • studierea infrastucturii, accesul la drumuri interprinderile din raion şi intenţia de a rămâne.

Pentru accesul hărţii trebuie să accesaţi linkul:

https://djv-com.net/web/public/map/auth/test sau pe site-ul http://djv-com.org/ accesaţi compartimentul ”Harta

 

Pentru cei ce au instalată sistema BALANS este accesul de vizualizare a datelor de consum al gazului. Pentru a le viziona este necesar de a intra pe site-ul www.djv-com.org în compartimentul ”Date” alegeţi „Web – Accesul la date”. Primul cîmp introduceţi numărul de seriea radiomodulului, dar câmpul de jos numărul de serie a contorului de gaz. De exemplu 30537 şi 8466109.

 

În afară de datele zilnice şi la fiecare oră pe grafic sunt indicateconsumul mediu pe casă şi indicatorul eficienţii – atitudinea consumului dvs. Referitor la consumul mediu pe casă.De asemenea puteţi vizualiza temperatura în apartamentul dvs.Şi temperatura medie pe casă.

 

Accesul de testare aici:

http://djv-com.net/web/public/pv/auth/test/?lang=ro

 

În planurile apropiate sunt afişarea pe hartăcoeficientul „eficienţii energetice” – consumul mediu a gazului pe obiect pentru încălzirea locuinşii cu un grad. Cu cât e mai mic acest parametru cu atât mai puţin achitaţi pentru gaz.

 

Harta interactivă a construcţiilor din Chişinău cu sistema de evidenţă BALANS