en_GBru_RU

Magazine fără viitor: unde și de ce dispar supermarketurile

Până în prezent, vânzările și acum SERVICIILE în formatul lor tradițional nu au viitor. Și, ca în orice proces de evoluție, avantajul este acordat unuia care, înaintea celorlalți, realizează inevitabilitatea schimbării și începe să se adapteze la o nouă realitate.

 

Distribuitori importanți, precum Carrefour, Casino și Walmart, cel mai mare jucător, sunt angajați în reducerea spațiului cu amănuntul. Un clopot de alarmă a sunat în anii 2000, când lumea a început o creștere rapidă a comerțului electronic. Principala tendință este dezvoltarea rapidă a magazinelor convenabile. Dacă ne uităm la dinamica a doar patru jucători de top în formatul de proximitate (Pyaterochka, Magnit și Dixie, Krasnoe I beloe), în 2010 există 6.700 de magazine, în 2015 21.000, până la începutul anului 2019 există deja 36.800 de adrese.

 

O persoană se obișnuiește rapid cu comoditatea. Și de dragul lui sunt pregătit pentru anumite restricții și costuri. La mijlocul anilor ’90, aproape că a ucis IBM, când nu erau necesare cadre principale foarte productive – au fost înlocuite de un computer personal. PC-urile erau mult mai puțin productive și limitate, dar erau convenabile, deoarece stăteau pur și simplu pe o masă. Și chiar cu un cost mai puțin. Și nu contează că organizațiile au avut nevoie de multe dintre ele, iar cheltuielile totale au depășit costul cadrului principal. Ulterior, același proces a ajuns pe piața desktopului, înlocuindu-le cu laptopuri. Laptop-urile au fost chiar mai puțin productive decât computerele. Au costat mai mult, dar au fost și mai convenabili: îi puteți purta mereu cu voi. Și din nou, clienții și-au făcut alegerea. Laptopurile au fost înlocuite cu smartphone-uri și tablete. Și de fiecare dată, timpul pentru schimbarea preferințelor clienților a scăzut: în câțiva ani, un lucru important, fără de care este dificil să ne imaginăm viața unuia, s-a transformat într-un produs care a încetat să mai fie necesar.

 

Astăzi, formatul magazinelor de comodat se transformă într-un model nou, prietenos, pentru clienți – livrare expresă. Timp de 30, și uneori 15 minute, curierul va aduce produsele selectate din aplicația de telefon mobil. Da, mai scump. Da, domeniul este limitat. Dar amintiți-vă despre laptopuri … Anul trecut, în Rusia, piața de livrare a produselor, alimentația electronică s-a ridicat la doar 23 de miliarde de ruble. Anul acesta, analiștii INFOLine prognozează 35 de miliarde, iar până în 2022, creșterea medie anuală va fi de aproximativ 85%.

 

Ai o afacere privată – parcare cu plată, spălătorie auto, coafor, baie, piscină, cafenea, biliard, bowling, stomatologie, boutique ….

 

Vrei să dublezi dublu volumul vânzărilor și serviciilor fără a investi practic niciun ban și efort? Apoi pentru dumneavoastră – platforma „FREE ACCESS” – o aplicație pentru Android, pe care o puteți descărca pe site-ul nostru web www.djv-com.org.

 

Lucrezi în conformitate cu principiul „THEN DUST – THEN MEPTY”, atunci când zonele tale sunt goale, iar apoi de două ori mai mulți vizitatori din care poți servi doar jumătate. Ce credeți că, din jumătatea în care nu ați putut face service, câți vizitatori se vor întoarce din nou la dvs.?

 

Vă oferim o aplicație care le arată utilizatorilor că aveți locuri libere, că sunteți gata să serviți vizitatorul ACUM. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să vă înregistrați serviciul – adresă, nume, telefon de contact prin poștă  office@djv-com.net. Puteți automatiza mesajele pentru sistem și utilizatori cu privire la disponibilitate (disponibilitatea serviciului) – cum ar fi parcări sau trimiteți informații bazate pe o aplicație mobilă în sistem.

 

Utilizatorul se poate abona la NOTIFICARE la vacanța locului / disponibilității serviciului și va primi un mesaj pe aplicația mobilă. Clienții nu vor trebui să vină la tine la un moment dat la întâmplare sau incomod. Clienții vor veni la tine la un moment convenabil pentru tine, atunci când sunteți gata să le serviți. Clienții NU vor trebui să aștepte în linie, respectiv, randamentul serviciului dvs. va crește, iar satisfacția clienților, percepută drept îngrijire pentru clienți, va crește.Descărcați aplicația pentru dvs. și clienții dvs., faceți publicitate noilor. oportunități pentru clienți, extindeți-vă afacerea, adăugați noi funcții. Vom fi fericiți să lucrăm cu tine.

 

Versiunea pdf