en_GBru_RU

mockup

BALANCE mobile este o soluţiei simplă şi eficientă pentru evidenţa intelegentă a resurselor energetice din casa dumneavoastră. Aplicaţia mobilă are acelaşi funcţional ca şi aplicaţia web BALANCE, dar e orientată şi optimizată pentru dispozitivele mobile. Dacă aveţi instalat sistema de evidenţă la distanţă a firmei DJV-COM. puteţi folosi BALANCE mobile pentru accesul către datele dumneavoastră de consum a energie electrice, gaze, apă și căldură.    

 

Utilizați BALANCE mobile pentru:

 

* A vizualiza profilurile de consum zilnice şi la fiecare oră.

* Vizualizarea consumului de la începutul lunii în comparaţie cu un consum mediu şi prognoza pentru sfârşitul lunii.

* Înregistrarea la evenimente. Ex: Utilizatorul stabileşte consumul dorit zinic şi în caz de îl depăşeşte aplicaţia îl înştiinţează dacă a depăşit consumul stabilit.

* Monitorizarea consumului la distanţă.

* Monitorizarea coeficientului consumului, temperaturii şi eficienţii energetice.

* Posibilitatea de adăugare sau ştergere a contoarelor de gaz, apă, căldură şi electricitate ce va permite controlul tuturor resurselor din casa/apartamentul dumneavoastră.

 

Aplicaţia BALANCE mobile este în regim de testare. Şi poate fi descărcată de toţi doritorii şi proprietarii telefoanelor mobile pe Android. Dacă apar întrebări sau probleme tehnice contactaţi-ne la adresa mobile@djv-com.net. DESCARCĂ APLICAŢIA.