en_GBru_RU

Pentru sistemele automate de evidenţă a energiei, atunci când datele din sistemul de evidenţă intră automat în sistemul de facturare, există cazuri de facturi incorecte. Unul dintre motivele incorectitudinii datelor detectate de sistem este o defecțiune a senzorului de impuls, cum ar fi circuitul deschis, scurtcircuitul, câmpul magnetic extern, bounce – parametri incorecți ai impulsurilor de intrare. Toate acestea sunt detectate de sistemul de evidenţă BALANCE și până când problema nu este rezolvată cu o evidenţă corectă, operatorul poate bifa butonul pentru abonatul corespunzător – „temp_bad” – „incorectitudine temporară”, iar datele privind consumul zero de energie nu vor intra în sistem de facturare.

 

O situație similară se observă la verificarea unui dispozitiv de evidenţă, atunci când în momentul verificării nu există date despre consumul unui dispozitiv de evidenţă, în acest caz, precum și într-un număr de altele, atunci când datele privind volumele de evidennţă a energiei sunt incorecte, semnul „temp_bad” este setat – „incorectitudine temporară” – rezolvarea problemei.

Chiar și unul sau mai mulți clienți nemulțumiți sunt deja un semn al funcționării nesatisfăcătoare a sistemului automatizat de evidenţă.

 

Funcționalitatea descrisă a sistemului de evidenţă BALANCE vă permite să excludeți emiterea de conturi incorecte și să obțineți date despre consum în alte moduri disponibile.

Una dintre metodele disponibile de introducere manuală a datelor se află pe pagina de utilizator „Web – Acces date – Conectare”. Selectați opțiunea „Introduceți manual”, apoi selectați data preluării datelor, ora preluării datelor, introduceți datelor în sine și atașați o fotografie a contorului cu citiri clare ale indicatorului contorului. Selectați „Salvare” pentru a înregistra datele introduse. Informațiile pe care le-ați introdus vor fi disponibile operatorului organizației de vânzare a energiei.

 

Pe lângă funcția sa principală – monitorizarea consumului de transportatori de energie – electricitate, gaz, apă, căldură, combustibil, optimizarea costurilor, sistemul BALANCE acceptă o serie de senzori care pot fi conectați la module radio.

 

Sunt disponibili senzori pentru măsurarea și înregistrarea temperaturii, o gamă de senzori de umiditate, presiune, iluminare, inclusiv cei cu divizare în infraroșu, roșu, verde, albastru, ultraviolete, CO, CO2, senzori de gaz CH4, senzori de radiații, senzori de nivel de zgomot. la cerere: senzori de nivel de tensiune în circuitul de alimentare, rezerva de încărcare a bateriilor, senzori de eroare de cablare, senzori de pierdere de energie și presiune în rețeaua de alimentare cu apă și multe altele în funcție de cerințele dumneavoastră.

 

Un avantaj suplimentar al echipamentelor și software-ului sistemului BALANCE este că sistemul este complet autonom și poate fi utilizat la transportul mărfurilor într-o atmosferă controlată: în timpul transportului în frigidere, transport rutier, feroviar și maritim şi în mine.

 

Dacă comunicarea GSM este disponibilă, datele sunt transmise la sfârșitul zilei și, în absența comunicării GSM, datele pot fi trimise către un computer personal local sau citite prin GSM sau local la sosirea datelor, în timp ce înregistrarea poate fi efectuată de la câteva zile la una – două luni.

 

Aplicație mobilă BALANCE pentru Android aici:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.djv.balance

 

Mai multe informații despre BALANCE se găsesc pe site-ul www.djv-com.org și vom fi bucuroși să auzim recomandările și sugestiile dvs. la office@djv-com.net.

 

Versiunea pdf