en_GBru_RU
Instituții municipale

BALANCE PENTRU INSTITUȚIILE MUNICIPALE: de ce este profitabilă și convenabilă?

Șefii instituțiilor municipale (sănătate, educație, sport, cultură, clădiri administrative) și șefii de municipalități se confruntă cu sarcinile de structură administrativă și financiară și, în primul rând, acestea sunt:

* prevenirea întreruperilor în funcționarea sistemelor de încălzire, apă și electricitate;

* optimizarea consumului de energie;

* timpul pentru detectarea scurgerilor și inundațiilor subsolurilor (pentru a preveni deteriorarea clădirilor, a comunicațiilor și a echipamentelor);

* conform SanPiN, asigurați confort și temperatură umiditate.

 

administration

 

La instalație, dispozitivele de măsurare și senzorii sunt conectați prin forțele clientului, pentru aceasta nu este nevoie de CUNOȘTINȚE SPECIALE. În conformitate cu programul stabilit, modulele radio / controlerul / hub-ul colectează date și prin Internet (GSM / GPRS), le transmit pe serverul BALANCE. Semnalele senzorilor pentru parametrii de ieșire pentru limitele admise sunt transmise imediat.

 

Sistemul BALANCE poate fi conectat la: dispozitive comerciale de măsurare a căldurii, apă caldă și rece, electricitate, gaz (pentru controlul calității energiei furnizate, detectarea pierderilor interne, prevenirea promptă a situațiilor de urgență), contoarele grupului de balanțe și chiriașilor, detectoarele de inundații și de fum inundații și incendii, detectarea scurgerilor, prevenirea deteriorării proprietății), senzori de temperatură și umiditate.

 

Sistemul BALANCE poate fi instalat pe serverele Clientului sau poate funcționa ca soluție cloud, permițându-vă să recepționați toate datele printr-o interfață Web utilizând serverul furnizorului.

 

Funcționalitatea sistemului de evidenţă BALANCE permite:

Personalul din cadrul ÎM primește notificări despre întreruperile țevilor, inundațiile, absența tensiunii și a presiunii, fumul, temperaturile scăzute sau înalte, accesul la spațiile de service.

 

Reducerea plăților de încălzire cu până la 30% prin monitorizarea și compararea consumului de căldură în diferite încăperi și controlul fluxului de lichid de răcire noaptea și la sfârșit de săptămână.

 

Reduceți pierderea internă de energie. Scăderea apei calde / reci sau a scurgerilor în sistemul de încălzire poate determina creșterea consumului de energie, detectarea scurgerilor minore în timp poate Sistemul de evidenţă BALANCE.

Primiți un raport privind bilanțul energetic al clădirii. Diferența dintre citirile dispozitivelor de măsurare generale și cele interne (pentru spațiile închiriate) pentru a identifica pierderile de energie și pentru a controla conexiunile neautorizate. Reducerea posibilă a pierderilor interne de energie până la 10%.

 

Pentru a controla procesele din clădire: temperatura și umiditatea în conformitate cu standardele SanPin, precum și fumul.

 

Vizualizați în interfața web citirile tuturor dispozitivelor de măsurare și parametrilor serviciilor energetice consumate în “online” sau în arhivă (datele sunt grupate și analizate în BALANCE cu reflectarea abaterilor parametrilor de serviciu de la “medie”).

 

Determinați cel mai eficient din punct de vedere energetic din departament (transferul de experiență către restul ÎM), evaluarea eficienței măsurilor de economisire a energiei luate de ÎM (modernizarea echipamentelor, a sistemelor de iluminat și a izolației etc.).

 

Investiție minimă.

Implementarea sistemului BALANCE nu necesită o activitate globală sau bugete gigantice. E simplu. Nu există niciun proiect de capital, nici o lucrare de instalare complicată și specială. Costul modulului radio, la care sunt conectate până la patru dispozitive de măsură la nivel de locuință și individuale, NU ESTE MAI MARE DE 50 EUR, iar pentru proiectele la scară largă poate fi redus FOARTE ESENȚIAL. Pentru instalarea sistemului nu este necesar de către specialiști calificați. Sistemul de evidenţă BALANCE este stabilit de către o instituție municipală pe cont propriu.

 

Exemplu de calcul al eficienței: cât costă funcționarea ECONOMICĂ.

Economii majore (pe exemplul unei școli de ~ 2400 m2)

Economia medie % Cheltuielile pe casă euro / an Economii așteptate euro / an
Pierdere de căldură (reîncălzire / fără izolare termică) 15   80 000 12 000
Pierderea de căldură (reglarea pe timp de noapte și în weekend) 15   80 000 12 000
Pierderea apei (detectarea scurgerilor și a PU defectuoasă) 10   10 000   1 000
Economisirea energiei (trecerea la LED-uri) 20   24 000   4 800
Scrurgerea continuu apă, lumină 10   34 000   3 400
Conexiuni neautorizate. dezechilibru 10   34 000   3 400
ECONOMII TOTAL PE AN: 36 600

 

 

Instalează-ţi ţie, faceţi pentru alţii.

Sistemul BALANCE se concentrează pe transferul de tehnologie și desfășurarea producției la zeci de mii și milioane de dispozitive pe parcursul unei jumătăți de an. Dacă aveți vânzări de 15.000 de module radio pe an și mai mult, este logic să implementați o fabricaţie în regiune, adică producția de produse conform tehnologiei dovedite, conform documentației producătorului, cu furnizarea tuturor programelor și echipamentelor tehnologice și de testare necesare.

 

Pe de o parte, aceasta este o opțiune mai profitabilă, deoarece numai o plată fixă pentru transferul, instruirea și suportul tehnologiei dezvoltate se face din produs. Pe de altă parte, este o oportunitate de a vinde în zona dvs. și în țările UE, un produs PRODUS în UE. Și aceste locuri de muncă și impozite ajung la BUGETUL LOCAL.

 

 

Versiunea PDF