en_GBru_RU

Coeficientul de inadecvare

Software-ul sistemului de evidenţă BALANCE, împreună cu calculul soldurilor orare și analize pentru identificarea pierderilor pe baza corelației, sprijină calcularea raportului de inadecvare: o temperatură anormal de ridicată în interiorul camerei cu un volum redus sau zero de consum de gaz.

Cultura consumului de energiei

Nu este de dorit să porniți simultan consumatori puternici de energie electrică, cum ar fi aragaz electric, cuptor, cuptor cu microunde, mașină de spălat, fier de călcat, încălzire prin pardoseală, cazan, fierbător electric, aer condiționat, șemineu electric, aspirator.

BALANCE previne furtul de electricitate

Una dintre metodele obișnuite de furt al energiei electrice este utilizarea unui magnet pentru a influența funcționarea unui contor trifazat de energie electrică.

Costurile operaționale într-un articol separat

Diagrama stângă indică plata gazului, apei, electricității și căldurii în absența contoarelor. În același timp, costurile de operare sunt de aproximativ 30%. La instalarea contoarelor, consumul mediu scade cu aproximativ jumătate, vezi diagrama din centru, respectiv, organizația ce deserveşte va primi doar jumătate din fondurile necesare pentru funcționarea rețelei de distribuție.

BALANCE – evidenţă și control pentru facilitățile municipale

BALANCE este o evidență integrată a consumului de energie electrică, gaze, apă și căldură și controlul eficienței energetice a instalațiilor municipale. Indicatorii sunt transmiși de la contoare nu doar odată pe lună ci la fiecare oră. Aceste date sunt procesate, analizate și determinate, consumul eficient de resurse energetice sau nu.

Recalcularea transportatorului de energie în alte unități energetice, în emisiile de CO2 și în zona pădurii necesare absorbției de CO2.

Te-ai întrebat vreodată cum consumul de energie afectează mediul, încălzirea climei, dispariția pădurilor, iazurilor și râurilor? Informațiile despre acest lucru pot fi găsite pe Internet. Aici sunt colectate doar câteva numere. Poate că acest lucru vă va cere să tratați cu mai multă atenție consumul de energie, să opriți luminile și televizorul, dacă nu le… Read more »

LPWAN: Marea închidere

Testul pentru domeniul de comunicare la altitudini mari (de la Texas Instrument). Condiții: înălțimea antenei: 1000 m şi 91 m, 114 km vizibilitate directă, fără pierderi de conexiune

Unde ar trebui să meargă integratorul de sistem

Ce este un contor inteligent? Acesta este un contor, pe care îl puteți accesa pe Internet prin intermediul telefonului. De ce este necesar? Pentru a da datele din concediu, datele apartamentului sau apartamentului închiriat de părinți vârstnici; Pentru a vedea nu numai rezultatul lunar, ci analiza consumului, gestionarea fluxului de apă, gaz, electricitate și căldură.

Sistema de protecție împotriva scurgerilor

BALANCE, cu excepția energiei electrice, gazelor, apei și căldurii, vă permite să vă protejați casa împotriva scurgerilor de apă. O descriere detaliată a scurgerii aparente, a scurgerilor ascunse și a fluxului necontrolat de apă și de echipament de protecție poate fi găsită aici.