en_GBru_RU

Descărcați „Balance mobile” în App Store

BALANCE mobile este o soluție simplă și eficientă pentru citirea inteligentă a datelor despre resursele de energie din casa ta. Aplicația mobilă are aceeași funcționalitate ca și aplicația web BALANCE, dar este direcționată și optimizată pentru dispozitivele mobile. Dacă aveți sistemul de înregistrare la distanță instalat de DJV-COM. puteți utiliza telefonul mobil BALANCE pentru a… Read more »

Descărcați „FRESH” în play store

FRESH – Acces gratuit, ajutor scurt: FRESH este o platformă de afaceri pentru întreprinderile mici care oferă servicii de diferite tipuri. FRESH – construit pe tipul rețelelor sociale – acces gratuit pentru utilizatori și înregistrare pentru proprietarii de servicii și utilizatorii care doresc să se înscrie la serviciu.

Descărcați „Balance mobile” în play store

BALANCE mobil este o soluție simplă și eficientă pentru citirea inteligentă a datelor privind resursele de energie din casa ta. Aplicația mobilă are aceeași funcționalitate ca aplicația web BALANCE, dar este orientată și optimizată pentru dispozitivele mobile. Dacă aveți instalat sistemul de înregistrare la distanță de DJV-COM. puteți utiliza mobilul BALANCE pentru a vă accesa… Read more »